20.12.06

Μια ζωή κατσούφης!;!;

Δεν προσπαθώ να κάνω αντι-Παναθηναϊκή πλάκα. Παρακάτω βλέπετε τη φωτογραφία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟ στην τελετή παρουσίασης των σχεδίων του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού! Υποτίθεται ευχάριστο γεγονός...

Αν υπάρχει κάποιος που έχει δει έστω και μία(1) φωτογραφία αυτού του ανθρώπου να μην είναι με μια κατσούφικη, εκνευρισμένη, κατεβασμένη ως το πάτωμα αγριόφατσα ας μας το πει.
Συγγνώμη παρα-πρόεδρε αλλά αν είναι να δείχνεις μονίμως τόσο μουτζούφλης και νευρόσπαστος να τα χέσω τα λεφτά σου!!!


Υ.Γ. Ο blogger προσπαθεί να μας εξαναγκάσει να περάσουμε στο beta της version 2 και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη θα του ξεφεύγω.

14.12.06

Μόνο στο Ελλάντα!


Μέσα σε όλα το είδαμε κι αυτό! Το Υπουργείο Περιβάλλοντος να βγάζει ανακοίνωση για την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ! Σε ποια άλλη χώρα θα γινόταν αυτό;

Εκτός και αν τα Υπουργεία λειτουργούν ως πολιτικά γραφεία των εκάστοτε επικεφαλής τους ή, για να το αντιστρέψουμε, αν οι εκάστοτε επικεφαλής των Υπουργείων βλέπουν το Υπουργείο ως μια απλή προέκταση του πολιτικού τους γραφείου / τσιφλικιού...

12.12.06

Fnuck You!

Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου το φυλλάδιο του γνωστού νέου δισκο-βιβλιοπωλείου που άνοιξε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ψάχνουν για κορόιδα. Για δείτε το αναλυτικά μαζί μου:



1) Αναρωτιέστε γιατί το πολύπλοκο σύστημα ανταμοιβής με τους πόντους; Να γιατί: Έστω ότι κάνετε αγορές 100€. Το 15% του ποσού (που μετατρέπεται σε πόντους) είναι ...15. Άρα, αφού 10 πόντοι αντιστοιχούν σε 1€, οι 15 πόντοι είναι 1,5€. Άρα, στα 100€ κερδίζεις 1,5€. Δηλ., κέρδος 1,5%. Χμ, δεν ακούγεται και τόσο εντυπωσιακό όταν το λες έτσι, σωστά;

2) -10% σε όλα τα βιβλία. Προσέξτε τους αστερίσκους: εξαιρούνται τα βιβλία που έχουν ήδη έκπτωση. Θυμηθείτε επίσης ότι στα νέα βιβλία (έως 2 χρόνων) ισχύει, κακώς, ενιαία τιμή και το κράτος δεν επιτρέπει έκπτωση μεγαλύτερη του 10% από αυτή. Άρα, άνθρακες ο θησαυρός!

3)-4) Σας κατακλύζουμε με διαφημιστικό υλικό και ανοίγουμε το μαγαζί ειδικά για σας, έτσι ώστε να έχετε το προνόμιο να μας δώσετε τα λεφτά σας με την ησυχία σας! Δε λέω, καλό το να ανοίγουν περισσότερες ώρες τα καταστήματα αλλά δεν είναι και κανένα τρομερό προνόμιο να το ανοίγουν ειδικά για τα μέλη. Ιδίως όταν:

5) Πρέπει να πληρώσεις για να γίνεις μέλος!!! Αν πάρουμε ως μόνη σίγουρη έκπτωση αυτή του 1,5% (με τους πόντους), αυτό σημαίνει ότι για να βγάλεις το κόστος της συνδρομής μόνο πρέπει σε 3 χρόνια να κάνεις αγορές 666,66€ (!!!)

Συμπέρασμα: Please, don't fnuck with me!

Υ.Γ. Δε νομίζω να τα ακούσατε από το Ινστιτούτο Καταναλωτών αυτά!