14.12.05

Ο Αντι-Χριστόδουλος ξαναχτύπησε!

Σε κήρυγμά του μέσα σε εκκλησία ο γνωστός κύριος Χ. χρησιμοποίησε μια πρωτόγονη αντισημιτική έκφραση μέσα στο συνηθισμένο (εκ-)φοβικό παραλήρημά του για τους εχθρούς που τάχα μας(τον...) απειλούν κτλ, κτλ...
Ανέφερε συγκεκριμένα τη φράση Πάμε κατά Ισραήλ, δηλαδή, πάμε κατά διαβόλου, εξισώνοντας το κράτος του Ισραήλ με το Διάβολο. Δείτε και
εδώ.

Ένα παλαιότερο, μικρό αλλά χαρακτηριστικό δείγμα του βίου και της πολιτείας του κυρίου Χ. θα βρείτε εδώ.

3 comments:

Anonymous said...

Ο Ιερόδουλος κάνει τη δουλειά του και εκφράζει την έλληνική Κοινή Γνώμη, η οποία αρμόζει σε ισλαμικό κράτος (τουλάχιστον). Αυτό φαίνεται κι από το ότι ουδείς "ταγός" βγήκε να κρίνει το "αυτονόητο" (εξάλλου και ο άλλος ο ανεκδιήγητος Θεοδωράκης δεν είχε πει ότι "οι Εβραίοι είναι στη ριζα κάθε κακού").

basik-ly said...

Το ότι ο τύπος δεν εφαρμόζει τίποτε από αυτά που (υποτίθεται πως) διδάσκει το βλέπουμε στο χλιδάτο της εμφάνισής του, το ακούμε στην έπαρση των λόγων του και το αντιμετωπίζουμε στις εκβιαστικές μηχανορραφίες του. Όλες οι θέσεις του, από τότε που προφασίστηκε άγνοια για τη δικτατορία μέχρι τις πρόσφατες πολιτικές επιλογές του, υπήρξαν πάντα καθαρά φασιστικές. Ένα από τα "δόγματα" που εφαρμόζει εδώ και αρκετό καιρό είναι το "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση". Ο ίδιος και οι όμοιοί του είναι εκείνοι που αποτελούν απειλή για τη δημοκρατία και επιστρατεύουν όλα τα μέσα που διαθέτουν για να την αποτρέψουν. Κατά βάθος ξέρει πολύ καλά ότι οι αρτοκλασίες του είναι μετρημένες και πιάνεται από τα γένια του για να περισώσει ό,τι μπορεί. Εύχομαι να βουλιάξει στον ίδιο του τον βόρβορο.

Anonymous said...

Πάντως επιβίωσε ο ίδιος και η κλίκα του από τις προ μηνών αποκαλύψεις με τα σκάνδαλα των ρασοφόρων που τους κάνανε ρεντίκολο των σκυλιών. Αν κατάφερε να τη γλιτώσει τότε, δύσκολο το βλέπω να την πατήσει τώρα.

"Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών". Προφητικά λόγια, τριάντα χρόνια πριν την εποχή τους...