1.6.06

Οι Ρώσοι για το Κυπριακό

Αντιγράφω από τη Ναυτεμπορική:
Το Κυπριακό πρέπει να επιλυθεί στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Τη θέση αυτή διατύπωσε ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέϊ Λαβρόφ κατά τη συνάντηση που είχε χτες στην Αγκυρα με τον τούρκο ομόλογό του, ενώ υπογράμμισε ότι η Ρωσία δεν υποστηρίζει τις τάσεις για μετατροπή του Κυπριακού σε πρόβλημα της Ε.Ε., σύμφωνα με τηλεγράφημα του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου «Ανατολή».

Στο τηλεγράφημα αναφέρεται επίσης ότι ο ρώσος υπουργός αναφέρθηκε και στο ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης των τουρκοκυπρίων, υπογραμμίζοντας την επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα στα κατεχόμενα, αντιπροσωπία ρωσικού εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου διατυπώνοντας την πρόταση για ανταπόδοση, μέσω επίσκεψης τουρκοκυπριακού επιμελητηρίου στη Ρωσία.

Για να δούμε... Τι επίμονες ερωτήσεις θα κάνουν τώρα τα αντι-αμερικανάκια της δημοσιογραφίας στον Έλληνα κυβερνητικό εκπρόσωπο; Τι πρωτοσέλιδα πανικού και οργής θα κρεμαστούν στα μανταλάκια αύριο το πρωί; Ο κυρ-Τάσος και οι φίλοι του που πήγαιναν στη Μόσχα προσπαθώντας να σαμποτάρουν το σχέδιο Ανάν, τώρα τι θα πουν;

2 comments:

basik said...

Ουφ κι εσύ, καημένε... Δεν βλέπεις τις επιτυχίες της Νικολούλη και του σωφρονιστικού συστήματος να ξεσκάσεις λίγο;

Mantz said...
This comment has been removed by a blog administrator.