7.7.10

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αφίσα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και η ΔΑΚΕ

Πολλοί αναζήτησαν χθες, μετά από δημοσίευμα της Καθημερινής, την αφίσα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας με τον Τσίπρα και την οικονομική του σύμβουλο...


Δεν είδαμε όμως κανέναν να αναρωτιέται γιατί το ανθρωπάκι είναι γαλάζιο. Η απάντηση δίνεται παρακάτω, στην αφίσα και την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ:

Η κυβέρνηση των εντολοδόχων της Τρόικα, της αναξιοπρεπούς για τη χώρα υποτέλειας στο Δ.Ν.Τ. και της μεγάλης κρίσης εξαιτίας της χρεοκοπίας της πολιτικής της, έχασε όλες τις κοινωνικές ομάδες και τάξεις πλην του ΣΕΒ. Ένα ολόκληρο σύστημα πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής αντίληψης διαλύεται.
Κανένα πλέον επιχείρημα όσο και αν είναι λογικό δεν είναι δυνατόν να προβληθεί για να σταματήσει την οργή και το αίσθημα αδικίας, όχι μόνο αυτών που βγαίνουν στο δρόμο και είναι πρωτόγνωρα πολλοί, αλλά και της λεγόμενης "σιωπηλής πλειοψηφίας".
Ο κόσμος έχει γίνει ένα καζάνι που βράζει και που είναι στα όρια να εκραγεί. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση και αναλογικά τα υπόλοιπα κόμματα, έχουν χάσει και τη λεγόμενη νομοταγή τάξη, η οποία πειθαρχούσε στα πλαίσια εφαρμογής των νόμων, ακόμα και όταν διαφωνούσε.
...

Δυστυχώς η κυβέρνηση της Ελλάδος δεν κατανοεί ότι η οικονομία δεν σώνεται με ανθρωποθυσίες, ούτε με άγριες περικοπές εργασιακών δικαιωμάτων, οι οποίες εξάλλου δεν ευνοούν ούτε τις αγορές, ούτε την ανάπτυξη, απεναντίας βαθαίνουν ακόμη περισσότερο την κρίση.
Το Δ.Ν.Τ. που σήμερα κάνει κουμάντο, παρά την άθλια τεχνολογία του, οδηγεί το σύστημα σε πλήρη κατάρρευση και τους πολίτες, στο σύνολό τους σχεδόν, στους δρόμους με απρόβλεπτες κοινωνικές εκρήξεις και ο ελληνικός λαός ψάχνει να βρει σε ποιόν έδωσε την εντολή να κυβερνήσει τη χώρα !!!


ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
ΩΡΑ 10 πμ


http://www.dakenet.gr/showpress.asp?id=220


Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η νέα ΚουΚουΕδοκρατία...
Πρόσεξτε από πάνω πως οι αμόρφωτοι συνδικαλισταράδες μπερδεύουν την "τεχνογνωσία" με την "τεχνολογία" (την οποία όμως μπορούν να κρίνουν, Αυτοί οι Αμόρφωτοι, πως είναι "άθλια"...)

1 comment:

byron said...

Ζήτω η Ντόρα!